Vælg den rette belysning til din læsekrog

læsekrog

Som vores travle liv får mere hektisk, er der en større efterspørgsel i disse dage til at slappe af og finde et roligt sted at undslippe verden og nyde personlige tid. Læsning kroge er den ideelle måde at slå et hjørne af dit hjem til et tilflugtssted og fristed for at nyde en god bog eller et blad. Mens placeringen er vigtig, inspirerende belysning til at gøre dig nyde din læsning krog er endnu vigtigere. Belysning kan gøre forskellen i dig opholder sig 5 minutter, eller dvælende indtil du er færdig bare endnu en kapitel. Her er tips til at lysne din læsning krog område.

Brug dine nuværende lyskilder

Selvom du føler at du har nok lys i din læsning krog, sørg for at have mindst 2 lyskilder – og en af ​​dem skal være en naturlig lyskilde. Dette gør det muligt din krog, der skal bruges på flere tidspunkter af dagen til at læse, men også til afslapning, at tage et kig udenfor, og selv dagdrømmer. En anden lyskilde kan være en lampe, en overhead lys, eller en væg Sconce. Sid i din læsning krog på forskellige tidspunkter af dagen for at vurdere, hvilken type belysning du mangler.

Gå lys jagt

Der er så mange lys at vælge imellem, da der er farver til at male dine vægge med. Begynde at få belysning inspiration fra home decor magasiner og blogs for at se, hvad belysning du nødt til at have! “Vælg mellem stof vedhæng tromle lysarmaturer, der har en fed tilstedeværelse eller vælge små vedhæng, som du glemmer er selv dér. Hvis du har en stor krog, overveje et gulv læselampe, og flere bordlamper i hele dit rum. Vælg belysning, der inspirerer dig og giver lyst til at nyde din belyst krog.

læsning

Utraditionelle kroge

Selvfølgelig, den traditionelle læsning krog omfatter en stor stol eller sofa og en lampe, men ethvert område kan blive til en unik læsning krog. Møbler virksomheder og designere har henvendt sig til innovative ideer til belysning og læsning krog rum. Fra alt-i-én enheder, der kombinerer siddepladser, reoler og belysning til at udnytte den glemte rum under en trappe. Hvor er din plads til at trække sig tilbage, være kreativ med belysningen og tage dine design tidskoder fra den innovative rum, du har skåret ud for dig selv.

Lad ikke belysningen stoppe dig

Har du nogensinde fundet en stor læsning krog stedet, kommer til at finde ud af, du ikke kan finde en stikkontakt overalt? Lad ikke dine lyskilder være årsagen du undlader at nyde din ideelle læsning krog plet. Fra batteridrevne lanterner til LED bog klip lys og unikke trådløse læselamper, mulighederne er ubegrænsede, når det kommer til belysning. Overvej at bruge kablet dekorativ belysning på en snor fra en tilstødende område, eller overveje at bruge moderne kandelabre omkring din krog for en intim og personlig læsning plads, du kan ringe alle dine egne.

Belys din læsekrog er lige så vigtig som de store comfy puder, som du vælger at pryde dit område. Overvej de samme kriterier, når du vælger belysning til dit barns seng side eller læse krog områder. Evnen til at forvandle et hjørne af dit hjem til en flugt tilbagetog område er det, der genoplader den menneskelige ånd, og giver os en pause fra den konstante brummen af ​​smarte telefoner og computere. Find nogle kreative lys, eller åbne op blinds, enten måde, gøre din læsning krog så inspirerende som dine foretrukne roman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *