Tjen penge på din indretningshobby

indretning

Er du meget passioneret og engageret omkring boliginteriør og indretning, og elsker at sidde og kigge alle mulige boligblade igennem? Har du selv mange gode ideer og råd til emnet? Så kan du måske selv tjene lidt penge, ved at dele ud af din viden, ved at oprette små kurser eller forelæsninger omkring din egen hobby, for at inspirerer og informerer andre. For at gøre dette, er der her et par gode tips.

Tilpas til kunderne

Når man vil starte med dette, er det vigtig at man tilpasse sit udbud til de kunder man går efter. Tilpas f.eks. temaet efter deres behov og ønsker og fokuser måske på et enkelt spørgsmål som f.eks. ”Hvordan får jeg mere ud af min bolig”, ”Indretning med naturmaterialer” eller ”Opnå efterårsstemning i boligen”.

Med et sådan foredrag kan du give dine deltagere et godt indblik i forskellige indretningsmuligheder og gå i dybden med bl.a. farvevalg, placering af møbler, belysning eller generel udnyttelse af arealer. Det er dog en god ide at komme med eksempler, for at gøre det helle mere brugervenligt for dine kunder.

Find stedet

Du skal dog også være forberedt på, at du nok ikke kan afholde en sådan forelæsning I dit eget køkken. Det vil sige at du måske også bliver nød til at betale lidt, for at få det hele til at lade sig gøre. Det gode er dog, at der findes mange gode kursuscentre rundt om i landet, hvor du så heller ikke selv skal tænke på at få stillet op og ryddet op. Du kan blot søge på google og du vil finde mange gode match som f.eks. kursuscenter Middelfart

Undgå misforståelser

Du vil selvfølgelig helst undgå alt for mange misforståelser og derfor kan det også være e god ide, at gøre det helt klart for dine potentielle kunder hvad det er, du egentlig tilbyder. Lav måske en lille flyer eller hvis du har mere overskud, så en let og brugervenlig hjemmeside, hvor din kontaktoplysninger bl.a. kan findes, så folk kan henvende sig til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *