Sådan moderniserer du et gammelt køkken

køkken

Uanset om dit køkken er top lækkert og lige er blevet renoveret eller måske er 20 år gammelt, kan det være tid til at modernisere din forældede køkken. Med nye design tendenser og fremvisninger af kreative anvendelser af farver, moderne apparater og funktionelt design,  er der uendelige måder at bringe dit køkken til live igen.

1. Udskift dine materialer

Forældede køkkener blev foretaget med materialer, der var populære årtier siden, herunder metaller, der anvendes til hårde hvidevarer. Med producentens frigive innovative materialer og design tendenser følger trop, kan det være tid til at genoverveje din skuffe trækker og lysarmaturer.

Metaller går moderne i køkken design inkluderer mat aluminium, rustfrit stål, børstet guld og kobber – prøv disse materialer ud i dit kabinet hardware, vedhæng belysning, og emhætte muligheder.

2. Renover gulvet

Gulvbelægning er et område af dit køkken, der er ofte glemt, og alligevel spiller en stor rolle hele dit køkken. Hvis dit gulv er at holde dig i fortiden, prøv at skifte fra din traditionelle rullet vinyl eller linoleum gulvbelægning til en mere robust, tidløs materiale – vi taler træ, fliser eller sten.

Disse materialer vil vare længere samt øge værdien af ​​dit hjem. I de senere år har keramiske fliser, der efterligner udseendet af hårdttræ blevet populær, samt travertin og skifer.

3. Overvej at fjerne det øverste kabinet

Mange forældede køkkener blev bygget til også at omfatte mure og vægge i øvre kabinet til hus retter og køkkengrej. Ofte gange, disse kabinetter forbruge øjet og gøre køkkenet føler overfyldt. Hvis du ønsker at åbne op for plads på dit køkken og ikke har og plads til at vokse udad, overveje at fjerne de øverste kabinetter. Det frigør væggen, giver mulighed for moderne åben reoler med et par dekorative elementer og tallerkner.

4. Moderniser bordpladerne

Dine bordplader får også en stor del af fast ejendom i dit køkken. Mens forældede køkkener kan have den ubekvemme flise-og-mørtel eller billig vinyl til arbejdsområde, de mange forskellige køkkenbordet overflader muligheder derude i dag er uendelige. Foom solid overfladebehandling sorter, der består af harpiks og polymerer til natursten sorter som marmor og granit, er der en mulighed for alles stil og budget.

I løbet af de sidste par år, er designerne bliver mere og mere kreative og bruger tunge strukturelle materialer til bordplader. Så tilføje beton, mursten, fliser, til din liste, også.

flot køkken

5. Hav pladser til folk

Dit køkken er mest sandsynligt den travleste område af dit hjem, og stedet folk er mest tilbøjelige til at samles i. Moderne køkkener omfavne dette ved at tilføje plads til køkkenet. Uanset om du vælger bordplade afføring og sæder på en morgenmad bar, eller du vælger en banquette eller bænk ved et vindue sidebord, plads kan gøre dit køkken har en helt ny appel. Travle familier med børn laver lektier til forældre underholdende venner mens madlavning gøre plads afgørende i moderne dit køkken.

6. Benyt energieffektivt køkkenudstyr

Vi er alle forsøger at mindske vores carbon footprint, og dine forældede køkkenmaskiner er et godt sted at starte. Hvis et apparat opgraderingen er i din fremtid, skal du sørge for at gøre det energieffektiv! Du får et moderne look og samtidig spare vand og energi – godt for jorden og dine regninger.

Overvej at udskifte VVS inventar samt, så lav-flow køkken vandhaner spare en masse vand. Opdatering af dit køkken skal ikke kun være for æstetik; Det bør også bidrage spare dig penge og jordens ressourcer.

7. Mal dit eksisterende kabinet

Nye kabinetter ikke i kortene for dig? Maleri og farvning dit køkken eksisterende kabinet er en stor mulighed for husejere på et budget. Du kan vælge en pulserende og fed blå, eller en mørk, moderne sort finish for at dække over forældede træ og nusset farvede kabinetter Gårsdagens. Fra pinefulde døre til maling glasurer og pletter, vil du blive overrasket over, hvor din knofedt og nogle ekstra farve vil forvandle din gamle kabinet i ny.

8. Installer nye lysspots

Når du har moderniseret de vigtigste komponenter i dit køkken, så glem ikke belysningen! Mens køkken belysning til tider kan være en eftertanke, er det afgørende for sikkerheden, stemning, og alsidighed af dit køkken. Hvis dit køkken udelukkende indeholder en overliggende omgivende belysning stativ, se ind forsænket belysning til en moderne belysning kilde.

Overvej at installere en lysdæmper til alsidighed, mens underholdende, madlavning, eller bare slappe af efter en midnat snack! Vedhæng belysning over en køkkenø, under kabinet belysning til at belyse bordplader, og lysekroner er alle ved at blive store muligheder for opdaterede lyskilder.

9. Tilføj dekorativt nips

Selvom du måske ikke tænker over det, dit køkken er et godt sted at tilføje dekorative elementer, der bringer en følelse af dig og din livsstil ind i dit køkken. For mange husejere, plante hylder på toppen af ​​skabene give plads til planter, kunst og andre dekorative elementer.

Indbygget display hylder under dit køkken øen kan fremvise din værdsatte køkkenudstyr, din favorit kogebøger, eller vise et arvestykke sæt af porcelæn passeret ned gennem generationer. Tilføj en vase med blomster, og en frisk skål med citroner for et skud af farve.

10. Riv vægge ned

Den opdelte og boxed-in følelse af forældede køkkener bygget generationer siden er meget almindeligt. Hvis du ønsker at åbne op for dit køkken og deler den opfattelse med en tilstødende spisestue eller stue – overveje at banke ned nogle partitioner! Denne metode fungerer godt for ikke-bærende vægge, som ikke bærer nogen strukturel værdi. Dit køkken kan vokse i størrelse, eller det kan bare få åbnet for andre områder af dit hjem.

Mens dit køkken kunne se fabelagtig som de er, hvad ville det se ud, uden at generende væg? Hvis du er usikker, hvis dette er muligt – konsultere en bygningsingeniør eller arkitekt for at se, hvilke muligheder der er til dit køkken.

Fra opdatering finish og materialer til at bringe i farve, belysning, og plads – mulighederne bugne for din forældede køkken. Selvom du måske ikke bruge alle 10 af disse ideer, se, hvilke der er perfekt til din livsstil, budget, og familie. Vi kan ikke vente med at se, hvad du vil gøre med din plads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *