Sådan maler du dine køkkenskabe

mal

Hvis du er som de fleste andre mennesker, er dine skabe og skuffer det som er mest synligt i dit køkken. Hvis dine skabe og skuffer er af god kvalitet eller lige er blevet malet, kan et køkken se rigtig godt ud. Ligeledes er det omvendte tilfældet, hvis skufferne er ved at forfalde henover årene. Vi guider dig til at male dine køkkenskabe tilbage til deres flotte standard, og forhåbentlig vil du blive gladere for dit køkken.

Trin 1: Planlægning

At male sit køkken kan være meget overskueligt – så længe du har masser af tid, tålmodighed og takeout. Sørg for at afsætte den tid, der kræves for at afsætte til dette projekt; det er ikke en en-dags arbejde. Flad-front kabinetter vil være hurtigere at gøre end dem med hævede paneler eller andre detaljer, så planlægger i overensstemmelse hermed.

Du skal vælge den primer og maling til at bruge. Ved at tage en af ​​de skabslåger til en maling forhandler, kan du få sat op med de bedste produkter til dit køkken. Skabe kræver en højere kvalitet maling, end du ville bruge til dine vægge, så du skal ikke være tilbageholdende med at spendere. (Du ønsker at male dit køkken frysere som en professionel, husker?) De lider daglig slitage, så det er bedst at undgå billigere maling, der kan skalle, knæk og chip.

Trin 2: Vælg din farve

Ligesom folk ofte får lidt bekymrede over at vælge den rigtige maling farve til vægge, forventer at bruge lidt tid på at drøfte dit farvevalg. Tænk på de designelementer i dit køkken, som du elsker – det er nemt at koordinere kabinetter med noget, du allerede ejer.

Få masser af prøver, med særlig vægt på den mørkeste farve på bånd; det giver dig den bedste idé om de undertoner i den serie af farver. Du kan teste, hvad farven vil virkelig ligne ved siden af ​​dine apparater, tællere og gulve ved priming og male en stor prøve, såsom indersiden af ​​en skabslåge eller en plakat bord.

Pulserende køkkenskabe, herunder rige farver som kobolt blå og tranebær rød, er et design tendens ses over hele internettet. For meget? To-tone frysere er en anden stilfulde mulighed; dette betyder, at dine overskabe er neutrale (tror grå, greige eller blød hvid) og pop af farve gemmes til de lavere.

Pasteller fungerer godt til at lyse op et rum, hvis det palet appellerer til dig. Hvis alle disse farvemuligheder gøre dig endnu mere ængstelig, hvid er en af ​​de mest almindelige kabinet farver på grund af sin rene, klassiske look.

Trin 3: Fjern mærkater, skuffer og skabe

Så fristende som det kan være at male din frysere med døre og hardware (inklusive hængsler) stadig er fastgjort, ikke gør det – at ”tidsbesparelse” vil koste dig i det lange løb. Fjern skabslåger og skuffer, og sørg for at mærke, hvor de kom fra. Et simpelt stykke malertape med en placering skrevet på det vil spare dig for en masse besvær senere.

Hvis du udskifter den eksisterende hardware med nye stykker, bore hullerne til det i denne fase, udfylde alle andre huller og pletter i træ. Tag hængslerne ud af kabinettet fronter så godt. Lagring dem inde i nu-åbent kabinet er nemt, og de vil ikke gå tabt, mens du maler.

Trin 4: Forbered overfalderne

Uanset hvor ren dit køkken er, alle (ja, selv du) har brug for til at skrubbe kabinettet kasser, døre og skuffer. Køkkener er arbejdszoner, og der er mere snavs og fedt der end nogen af ​​os bryder sig om at indrømme. Maling vil ikke holde sig til snavs eller fedt, så sørg for dine overflader er prepped korrekt.

Blande en del trinatriumphosphat (TSP, findes på hardware butik) med fire dele vand vil producere en effektiv affedtningsmiddel. Brug korrekt sikkerhedsudstyr (handsker og beskyttelsesbriller) ved håndtering af renere, og give din frysere en god Udvisk nedad. Lad skabene tørre helt, før man går videre.

Trin 5: Brug forsigtigt sandpapir

Vi ved, du ikke vil, men du skal let sand maleriet overflader for at få dem klar; maling vil ikke holde sig til slut. Hvis du kan tørre spild fra din kabinetter, vil malingen tørre, også.

Træ kabinetter skal slibes lige nok til at gøre den færdig mat. Hvis din frysere tidligere er blevet malet og der er ingen skår eller afskalning, så den samme idé gælder. Men hvis du har malet kabinetter med flager af maling kommer fra, bliver du nødt til at komme ned til rent træ.

Ligegyldigt hvor meget slibning du laver, skal du sørge for du ikke runde eller slides ned nogen kanter (prøv en slibeklods), og sørge for at støvsuge støv væk. Slut med en tack klud så ingen rest tilbage.

Trin 7: Mal dit køkken som en professionel

Endelig er det tid til at male … og vente på, at malingen at tørre. Og male igen, og vent på, at lag maling tørre. (Jep, det er den spændende del.) Følg den samme metode, som du brugte til at påføre primer til din frysere, hvad enten rulle eller pensel (eller en kombination af de to). Påfør et tyndt lag maling, og sørg for at rydde op eventuelle dryp eller pooling, og derefter vente. Dette kan tage et par dage, afhængig af miljømæssige dine faktorer.

Når det første lag er helt tørt, let sand dine skabe, male et andet tyndt lag og derefter vente (igen, kan dette være dage). Du skal bruge mindst to lag maling; afhængigt af din dækning, kan du endda brug for en tredje eller fjerde lag (og flere dage for at vente).

Trin 8: Saml alt

Når kabinettet kasser, døre og skuffer tørre helt, er du klar til at sætte din nyligt fabelagtige køkken sammen igen. Modstå fristelsen til at gøre dette for tidligt; Det vil resultere i udstrygninger og sender dig hele vejen tilbage til trin 5 – og ingen ønsker det.

Nu hvor tingene er uden tvivl tør, vil du være glad for du tog tid til at mærke, hvilken dør tilhører hvor. Hvis du har ny hardware, sætte det på plads så godt. Så tag en dyb indånding, stå tilbage og beundre din smukke nye køkken.

Selvom det er bestemt ikke den enkleste af husholdningsartikler projekter, kan du male dit køkken frysere som en professionel ved at følge disse trin. Dette kunne have ulemper, men; dine venner vil måske dig til at tackle deres næste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *