Sådan fremhæver du dit hjem med udvendig belysning

belysning

Ligesom belysning er vigtigt inde i dit hjem, er belysning uden for dit hjem lige så – hvis ikke vigtigere. Udvendig belysning kan gøre at dit hjem ser smukt ud og fremhæve de arkitektoniske træk om aftenen. Bortset fra æstetik, sikkerhed og sikkerheden i dit hjem kan lyset give dig og dine gæster ekstra sikkerhed og tryghed, når du ankommer eller forlade dit hjem. Her er nogle nyttige tips, når du overvejer udvendig belysning til dine gangbroer, landskaber og ydre hjem.

Brug lys som udsmykning

Fra forreste indgang til din garage og omkring omkredsen af ​​dit hjem, kan udendørsbelysning hjælpe tonen og stemning, at dit hjem fortjener. Når forskønne med lys tage hensyn til højden af ​​dit hjem, arkitektoniske detaljer, og landskabspleje faciliteter, som du ønsker at fremhæve. Hvis du har brug for inspiration eller vejledning, overveje at bede en landskabsarkitekt eller udvendig belysning specialist til at hjælpe med at planlægge ud belysningen. De kan hjælpe dig med at finde et unikt design, samt grønne alternativer til at hjælpe spare energi.

lys

Vælg belysning til sikkerhed

Mens smukke, udendørs belysning kan hjælpe lyse op mørke områder fra forsiden af ​​dit hjem til den forreste indgang, samt undgå at snuble farer, ligesom trin og gangbro udfordringer. Når du vælger sikkerhed belysning, gå rundt dit hjem i skumringen, lige før solen vil sætte. Vær opmærksom på hvilke områder har brug for ekstra belysning. Der er mange sorter af lanterner at tilpasse dit fortov samt integreret fortov og trappe belysning til at matche dit hjem udvendige design. Hvis du har tilføjet udvendige funktioner ligesom en swimmingpool, udvendig veranda eller underholdende plads, sikre, at disse områder er godt belyst så godt.

Sikkerheden omkring dit hjem er vigtigt

En anden vigtig faktor er dit hjem opholder sikre og ubudne gæster og dyr. God belysning omkring hele omkredsen af ​​dit hjem kan være en afskrækkende i sig selv. Sats på belysning, der ser smuk, men også kaster lys en god afstand fra dit hjem. Dette vil hjælpe belyse mørke områder, og støtte din vision om at se udenfor fra inde i dit hjem. Hvis du har en stor ejendom, vil oversvømmelse lys installeret på hjørnerne af dit hjem hjælpe kast lys længere end gennemsnittet væg Sconces på ydersiden af ​​dit hjem. Check med en belysning professionel vejledning i at vælge den rigtige armatur til din grundareal.

Hav en plan for din udvendige belysning

Mange boligejere, der installerer udendørs belysning gerne gøre arbejdet selv. Når bevæbnet med den rette information, som er god, men sørg for at have en idé og en plan. Layout lys, så at dit hjem har overlappende stier af lys for gangbroer og omkredsen af ​​hele dit hjem. Sørg for at du ved, hvordan du installerer belysning og hvis du har brug for vejledning søge en professionel hjælp.

Dit ydre hjem kan se lige så smuk som interiør, og være så sikkert også, med tilføjelse af udendørs belysning. Tag disse tips i betragtning for at give ekstra sikkerhed for folk walking og ekstra sikkerhed for at afskrække ubudne gæster. Bestem hvor mange lys du får brug for på forhånd, før du begynder at installere. Ofte gange, behøver boligejere ikke hensyn til tilstødende gadebelysning eller nabohuse, og andre eksterne faktorer, der kan lukkes lys ind på deres ejendom så godt. Nyd hvordan dit hjem ser ud og velkomne gæster sikkert med udvendig belysning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *