Sådan fotograferer du dit hjem som en professionel

fotografering

Der kan være flere forskellige grunde til man gerne vil have profesionelle billeder af sit hus – både indvendigt og udvendigt. Det kan være efter en nylig renovering af hele huset, som du gerne vil dele med resten af dine venner og familie på Facebook eller du er i gang med at sælge dit hus på egen hånd. Grunden til du ønsker disse flotte billeder er på sin vis også lige meget, vi har blot skrevet nogle tips ned til at få bedre billeder i kassen.

Du kan finde flere fototips lige her.

Ryd op

Før snapper nogen billeder, skal du de-clutter først. Især hvis hjem er for en fast ejendom annonce, du vil ønsker at rydde op og fjerne noget, der tager væk fra det rum i et forsøg på at give potentielle købere et klart billede af potentialet.

Hvis fotografiet bliver taget for en leje som eller Bed and Breakfast, at du kører ud af dit hjem, disse billeder er nødt til at være yderst ryddeligt. Kunderne vil være på udkig efter rene linjer, der angiver ordre inden for en hjemlig plads. Dette kan kræve ansættelse af et hjem mellemstationer ekspert-de ved, hvordan man kan gøre dit hjem ser åben og imødekommende.

Derudover kan det være nødvendigt at oprette et knudepunkt, hvor man ikke før eksisterede. Nogle gange, erobre hele rummet er ikke den mest effektive valg. Det kan skabe en overvældende visuel som ikke giver beskueren en reel chance for at fokusere på, hvad der er stor om rummet. Overvej plukke et hjørne eller specifikt sæt op, såsom en spisestue eller ildsted, for at fokusere på-dette vil hjælpe dig fotografere dit hjem som en sand professionel.

fotografering

Frem for alt tage nok forsigtig med dit fotografi til at holde slørethed i skak. Intet skrig amatør ligesom en godt iscenesat interiør fotografi af et hjem med slørede kanter eller linjer. Hvis du vil gøre dette på den rigtige måde, skal du sørge lægge så meget omhu ind i selve billedet som du oprette for det!

Belysning liver dine rum op (Indvendigt og udvendigt)

En af de vigtigste faktorer til at overveje, når det kommer til at fotografere dit hjem som en professionel er belysning. Denne stadigt skiftende dynamik kan gøre eller bryde et billede. Ligeledes kan det ændre fornemmelsen af ​​et fotografi drastisk i løbet af få minutter afhængigt af tidspunktet på dagen.

Gå ind i din fotografering session med en plan. Hvis du søger at skabe en blødere følelse omkring dit fotografi, overveje at tage de fleste af dine billeder i sen eftermiddag, da solen filtrerer svagt gennem rummet. Alternativt, hvis du leder efter en lys og luftig fotografi af en indvendige rum, er midt på dagen vil være din bedste satsning for det klareste lys. Og glem ikke at tænde alle lyskilder i rummet, såsom lamper, ophængt inventar og væg Sconces-lag belysning skaber en generel følelse af varme og åbenhed (og slipper af eventuelle mørke hjørner i rummet).

Hvis du tager udvendige billeder, så sørg for at tage dem, når vejrforholdene tillader en ren og klar skudt-uden nogen barske sol glares. Du vil ikke ønsker at tage et skud af den forreste facaden, når solen er på vej bag huset, da dette vil skabe blænding og mørke skygger.

Hvis alt andet fejler, kan det være nødvendigt at henvende sig til teknologi for at opnå prime resultater. Nogle gange, uanset hvilken vinkel du forsøger, den bedst lagt skudt af et værelse er kun vil ske med en bredere linse eller med hjælp af foto-fastsættelse software.

Invester i det rigtige udstyr

Det ville helt sikkert være praktisk at kun trække sig ud din smartphone og snap en perfekt professionel skud af dit hjem eller forretning interiør. Men det er bare ikke en realistisk forventning. Uden en lille hjælp, hjemmelavede shots bare ikke vil gøre cut.

Fagfolk i branchen tilbringer ekstraordinære mængder, der investerer i det rigtige udstyr for at få det perfekte skud hver gang. Selv om det ikke anbefales, at man bruger deres sparepenge på udstyr til et enkelt billede, er det yderst gavnligt at investere lidt til at købe (eller eventuelt låne) korrekt udstyr-nej, hvad sag, vil det være billigere end at ansætte en professionel fotograf til projektet.

Når det kommer til det rigtige kamera, der er masser af valg, der skal overvejes på markedet. En, der ofte finder vej til homeowner hænder er SLR, eller spejlreflekskamera. Mange er enige om, at denne type kamera giver en meget stabiliserende effekt og skaber meget klare billeder samlet.

Selv hvis du har investeret i den rigtige type kamera, skal du ikke være bange for at fikse op et fotografi, når alt er sagt og gjort med lidt fotoredigering. Mens du ikke ønsker at oprette et forfalsket billede, der giver dit foto en lille ansigtsløftning er alle normen i verden af ​​interiør hjem fotografering. Der er flere apps til rådighed, der kan hjælpe dig slette eventuelle fejl ud af en foto- og det er virkelig ikke snyd.

Brug tid på flere forskellige vinkler

Mens det endelige mål er selvfølgelig at få en fantastisk skud af en given plads, mange mennesker begår den fejl at stoppe photo shoot for tidligt. For at få det perfekte skud og vinkel, er du nødt til at investere en betydelig mængde tid og plads på hukommelseskortet.

Når det kommer til at fotografere dit hjem som en professionel, er du nødt til at spænde ned og tænke som en. Det betyder, at du bliver nødt til at tage flere billeder, end der synes nødvendig og være villig til at spille op på alle de mærkelige og sjove vinkler du kan finde. Som belysning ændringer og vinkler forandring, kan det bedste foto blive født ud af den mest uventede af skud!

Ligeledes er det vigtigt at være modig med dine setup valg. Hvis får en himmelsk foto betyder at tage sig tid til at etablere nogle nyttige kunstig belysning-så må det være. Og vær ikke bange for at flytte møbler og tilbehør rundt for at forbedre rummet, selv om det kun er midlertidigt.

Hvis du finder dig selv kæmper med de endelige resultater, aldrig tøver med at nå ud til venner og familie-de er sikker på at give dig et ærligt svar. Kør nogle af dine endelige billeder ved dem og spørge dem, hvad slags følelse det påberåber. Hvis du får det svar, du leder efter, stor! Hvis ikke, er det tid til at holde på at klikke fordi trods alt, du er ude at gøre dette som en professionel.

Mens gør dit eget hjem fotografering kan være en udfordring, resultaterne er ofte værd at risikoen. Det giver dig en chance for at ikke blot skabe dit eget rum, men sætte dit personlige præg på det endelige produkt i næsten alle måder.

Hvis du er villig til at investere lidt for at spare en masse, fotografere dit eget hjem kan være en meget givende oplevelse. Hvorfor ikke udfordre dig selv til at tage et professionelt udseende billede af hvert rum i dit hjem i 2017? Selv hvis du aldrig bruge de billeder til andet end minder i din scrapbog, i det mindste dine billeder vil være en varig minde af dit herlige hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *