Få dit hjem til at se ud som om du havde hyret en boliginteriør

boligindretning

Det tager et vis øje for at kunne gøre et værelse flot, fantastisk og funktionelt – alle tre ting på samme tid.

Med dette er sagt, har ikke alle har råd til at ansætte en indretningsarkitekt til at komme ind i deres hjem og vejlede i forbindelse med deres design beslutninger. Nogle af os ønsker rent faktisk at være den, som kan træffe disse beslutning på egen hånd og gøre et rum flot.

Hvordan kan vi få inspiration til at tage vores interiører fra kedeligt at smukke-uden bekostning af en professionel designer?

Lad os se på nogle tips til at hjælpe dig begynde at organisere og designe dine rum ind i et rum, der, indtil nu, du troede kun en indretningsarkitekt kunne skabe. Følg disse tips og du vil begynde at lægge mærke til dine venner snigende et kig ind i din liste telefoner kontakt, på udkig efter nummeret på din indretningsarkitekt. Uanset om du ønsker dit interiør til at ligne et luksushotel eller bare jazz op dit interiør, vil disse tips hjælpe. Shhhh … det er vores lille hemmelighed, at du gjorde det hele selv.

Magasiner og designsider er fulde af inspiration

Der er en grund til al den ivrig ’Pinners’ på Pinterest – folk tørster en fantastisk hjem interiør. Som de fleste af os allerede har opdaget, kan indretning hjemmesider udløse en flamme kreativitet, som vi aldrig vidste, vi havde.

Hvis du ikke allerede er begyndt at skabe inspiration boards for din hjem indretning, så begynder nu – det er det første skridt til at skabe det hjem, du ønsker.

bolig

Gå ind på Pinterest for at søge efter hjemmet stilarter, der appellerer til dig, eller gå ind på Freshome og brug knappen ”Collect denne idé” at samle design billeder, der begejstrer dig, eller blot Grib nogle design magasiner og skåret ud billeder, der taler til dig.

Efter jagt og indsamling til kreative billeder, der inspirerer dig, gå tilbage og se på alt det, du har samlet – bør dette fortælle historien om dit design stil. Du kan blive overrasket over den stil, du tørster at skabe.

Farveskemaer: Brug tre farver eller nuancer

Nu hvor du har en god idé om en stil, som du håber at ringe til dit, skal du vælge et farveskema. Dette er den hårde del. Color er så personlig og skaber stemninger i os, der inspirerer. Uanset hvad, skal du vælge de farver, der kalder på dig. Kig på din inspiration boards – hvilke farver er fremtrædende i de værelser du har gemt?

Vi vil ikke fortælle dig, hvad farver at vælge, men vi vil fortælle dig at prøve efter en blanding af tre farver eller nuancer. Én vigtigste farve til vægge, en anden farve til større accenter såsom sofaer og stole, og derefter en tredje farve, der popper i mindre tilbehør såsom blomster, puder og knick nips. Husk farve påvirkes af, hvor meget lys du bringer ind i dit hjem. Overvej at bruge gulv til loft vinduer til at forbedre dine interiører at bringe ud farve også!

Lad os sige, at du vælger en farve kombination af brun, krikand og mandarin. En nuance af brunt ville sandsynligvis være den væg farve, kan krikand være den farve, du vælger til accent stole eller en accent væg, og mandarin kunne være den farve, du trækker ud i puder og tilbehør. Denne formel af tre farver virker i enhver kombination. Bare husk, tre er bedre end en eller to, som et værelse i én farve er kedeligt. Ja, du kan have en all-hvide rum, men med tre nuancer af hvid.

indretning

Tilføj tekstur til dit hjem

Lige så vigtigt for farve, er tekstur – især hvis du beder om en enkelt farve ordning som alle-hvid eller all-grå. Et værelse ved første øjekast kan synes som en enkelt farveskema, men hvis man ser nøje vil du bemærke nuancer inden for samme farve og masser af tekstur via Stoffer / tekstiler.

En all-hvide rum kan have linned forhæng, et overdådigt fløjl stol, skinnende silke puder, rattan stole og vævede kurve, og en nopret bomuld sofa med en imiteret pels tæppe smidt på siden. Alle disse elementer tilføje tekstur og behage øjet, hvilket skaber en varm, rigt miljø. Design kan beskrive personlighed ejeren, så ved hjælp af teksturer, mønstre og varierende farver kan bringe en kedelig værelse i sofistikeret med lethed.

Overvej de tekstiler, der passer til din livsstil. Hvis du har børn og hunde, så kan du ikke ønsker en let bomuld sofa, snarere en mørkere læder eller mohair sofa kan passe til dine behov. Hvis du tørster luksus derefter overveje high-end silke gardiner og puder.

Uanset din stil, så prøv at tilføje masser af tekstur ved at tilføje en lang række tekstiler ind i dit hjem.

Brug bakker, dekorative skåle og kurve

Designere elsker at bruge bakker, dekorative skåle og nogle gange kurve, for at arrangere samlinger eller løse genstande, der har brug for et hjem.

For en antydning af glamour, prøve at tilføje en flotte guld bakke til dit sofabord, skammel eller sidebord. På toppen af bakken, placere en temmelig lys, et par bøger og en lille skål med farvede sten. Små udsigter som denne synes useriøst, men de er bydende nødvendigt at en lagdelt, dekoreret æstetisk.

indretning i bolig

Hvis du ønsker en mere rustik tilgang, så prøv vævede kurve i dit hjem. Kurve er fabelagtig dekorative værktøjer, der kan skjule en masse rod. Prøv at oprette disse små nicher i hele dit hjem.

Du vil elske, hvor en bakke kan samle badeværelse sæber og parfumer, arrangere disse hverdagsting til et stykke viste kunst.

Tilføj blomster til hvert værelse

Gå tilbage og se ud over alle dine inspiration boards – hvad ser du? Kan du se blomster eller planter i næsten alle rum? Vi vil vædde på du gør.

Det virker som en simpel tip, men tilføjer blomsterarrangementer, levende planter og naturlige elementer såsom vaser af skaller eller sten, kan virkelig tilføje, at sidste touch til din boligindretning.

Der er mange nemme pleje planter, som du kan købe til dit hjem, der vil vare år, hvis ordentligt fodres og vandes. De fleste designere vil fortælle dig at undgå falske blomsterarrangementer. Hvis blomster eller planter er ikke, hvad du ønsker, så prøv andre naturlige elementer som kviste eller fjer placeret i en stor urne.

Naturlige arrangementer tilføje det sidste touch til et værelse – det sidste touch, der siger, ’En indretningsarkitekt har været her’.

Hvis du ikke kan leje en indretningsarkitekt, kan du stadig have et hjem, der ser ud som du gjorde. Alle disse små tips og tricks at arbejde sammen om at skabe en varm, veldesignede hjem. Prøv at tilføje tekstur, farve, opgørelse møbler og elementer af naturen til dit hjem i dag.

Hvis du er usikker på det endelige resultat eller arrangementer, som du har lavet, så tage et billede. Billeder af et rum vil give dig mulighed for at se design fra et andet synspunkt, hjælpe med at se, om du gik galt et eller andet sted undervejs. Husk, det er dit hjem, og du er den, der har at leve i det, så skabe et hjem, som du Love- et hjem, der skildrer, hvem du er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *