7 tips til et mere elegant look på budget

flot hus

At have et super lækkert hjem kan være svært, især hvis du har et lille budget til dekorering af dit hus. Heldigvis er der måder – selv på et budget – at man kan få den eksklusivitet over sit hus.

Indretningsarkitekter har delt et par hemmeligheder i årenes løb, der har givet boligejerne et indblik i, hvordan de kan gøre at deres hjem ser mere elegant ud – på budget. Ved at tilføje puder og en frisk lag maling til vinduer, gulve og vægge, kan man med disse enkle løsninger opnå rigtig flotte resultater.

1) Maling – Farver spiller en rolle

Farve er måske en af ​​de mest vanskelige beslutninger at gøre, når dekorere et rum, især når den resterende indretning vil blive baseret ud farvepaletten. Men hvis elegance er hvad du er ude efter, er der visse farver, der tilføjer øjeblikkelig glamour til dit hjem.

Vælg en af ​​disse to farvemuligheder-fed og dramatiske eller blød, underspillede nuancer. Disse nuancer giver dig mulighed for at tilføje øjeblikkelig elegance til dit hjem. Det afhænger simpelthen af ​​din farve personlighed i form af hvilken løsning du vælger.

Maleri indvendige døre sort er en anden stor idé. Det skaber automatisk en dyr følelse, uden at forårsage stor skade på din tegnebog. Hvis du vælger denne mulighed, dog skal du huske at tilføje nogle sorte tilbehør til plads til at binde det overordnede design sammen.

pool

2) Puder – Komfort og elegance

Puder i hele dit hjem tjener to formål. En, hvis de er valgt korrekt, kan de virkelig slå op elegance faktor. To, de giver dine gæster med lidt ekstra komfort på sofaen, og tilbyder en hyggelig, lagdelt følelse til din værelser.

Komforten aspekt taler for sig selv, det vil sige, hvis du vælger puder, der er store nok til at hvile på, og blød.

Store, overstuffed puder skaber en meget overdådige, elegant udseende-og ikke sjuske med puden skær, ned-fyldt er den eneste vej at gå.

3) Udskift dine vinduer

Det er simpelt-et hjem uden vindue behandlinger vil se ufærdige og billigt. Heldigvis, vindue behandlinger er en af ​​de mest budget-venlige måder at tilføje nogle elegance til dit hjem, samt meget tiltrængt privatliv.

Ved valg af vindue behandlinger du ønsker at gøre smarte valg. For eksempel vælger uforet spinkelt materialer ser frygtelig billige, selv om de er den billigste løsning. Det anbefales, at du undgår gennemsigtige materialer. Det betyder ikke, at du ikke kan købe off-the-rack gardiner. En masse af kædebutikker tilbyder foret gardiner, der vises elegante og dyre -Selv om prisen er rigtig.

Når det kommer til vinduet behandlinger stick med elegante materialer såsom naturlig silke, hør og bomuld (polyester eller syntetiske stoffer normalt ser billige). Hvis gardiner er ikke for dig, så prøv vævet bambus nuancer eller træ persienner. Bare sørg for at klæde dine vinduer-de sikrer dit hjem ser elegant og veldesignet.

hus

4) Belysning gør en forskel

De fleste entreprenører vil vælge standard lysarmaturer, som er sandsynligvis den samme de har brugt igen og igen i alle de hjem, de har bygget. Dog vil designer lamper tilføje mere elegance til dit hjem end standard lysekrone.

Heldigvis er der et par tricks, du kan bruge til at få den høje ende look uden den høje ende pris. Start med at kigge på loppemarkeder og genbrugsbutikker. Du vil få et unikt stykke på et budget-venlige pris. Eller prøv denne bloggere trick for at tilføje en tromle skygge omkring en gammel lysekrone til at få skik ser alle er trang lige nu.

Nogle stykker kan kræve lidt polering eller en ny maling job, men kan ligne en million dollars for blot et par bukke. Hertil kommer, skal du sørge for at have flere forskellige lyskilder, herunder bordlamper og gulvlamper hele hjemmet for at øge den elegante følelse.

5) Trægulv er flottere end tæppe

Det er rigtigt, at væg-til-væg-tæpper i et hjem er varm og blød, men det gør ikke svare til den samme elegance faktor som fast, skinnende trægulve. Hårdttræ giver et klassisk, elegant udseende og kan findes til en overkommelig pris.

Indkøb hårdttræ til dit hjem vil være en investering, men det er absolut en klog én. Hårdttræ varer lang tid, og giver en nice investeringsafkast, især hvis du nogensinde videresælge dit hjem. Laminat er en anden mulighed, men sørg for at købe det bedste laminat på markedet for at sikre en varig kvalitet. Faktisk, hvis det er et valg mellem laminat eller plys tæpper, siger vi vælger den plys tæppe.

For at få mest for dine penge, vil du ønsker at se på forskellige træsorter, som nogle er dyrere end andre. For eksempel, birk og eg er normalt billigere end kirsebær. Også overveje at vælge en mørk farve til en mere luksuriøs udseende, men sørg for at tilføje et par område tæpper til at binde den overordnede udformning af rummet sammen fra gulv til loft.

6) Møbler behøver ikke være dyre

Mens mange mennesker føler, at investere i dyre sofaer er ikke inden for deres budget, købe billigere møbler kan koste dig mere i sidste ende. De har tendens til at se billige og sættes sammen dårligt, hvilket betyder, at de falder fra hinanden hurtigere.

Hvis du vil have et elegant møbel i dit hjem, så tjek secondhand butikker, ejendom salg, og sending butikker for kvalitet stykker til en mere overkommelig pris. Du ønsker måske at have møblerne reupholstered til at matche din indretning.

De besparelser på møblerne stadig giver dig plads i budgettet til at få de emner ombetrukket, hvilket giver dig en high-end designer kig på en brøkdel af prisen.

7) Rengøring – Et rent hjem er altid godt

Overraskende, en af ​​de mest overkommelige måder at gøre dit hjem ser elegant på et budget er faktisk gratis. Alt du skal gøre er ren og declutter dit hjem. Ugentlig aftørring og støvsugning kan faktisk gøre dit hjem føler high-end.

For det andet, rengøring giver dig mulighed for at tage sig af pletter og pletter på området tæpper hurtigt, holde dem fra at blive beskadiget og lurvet udseende. Det samme gælder for dine møbler. Rens dine vinduer, alt for det giver naturligt lys til let at fylde rummet, så det ser lyst og indbydende.

Endelig regelmæssig rengøring gør det muligt at undgå rod i dit hjem. Ikke nok med at du føler dig bedre om dit hjem, men det giver de andre elementer – puder, tilbehør, maling, belysning og gulvbelægning – at den skiller sig ud.

Som du har opdaget, er der flere måder, du kan gøre dit hjem ser elegant på et budget. At vælge de rigtige maling farver, undgå billige, dårlig kvalitet elementer, og shopping klogt er de bedste tricks indretningsarkitekter bruge til at skabe high-end design.

Tag dig tid til at skabe et budget for hvert afsnit af dit hjem, tænker de besparelser, du kan finde ved at handle på mindre butikker, såsom secondhand butikker, sending butikker, og selv loppemarkeder.

Du kan blive overrasket over, hvad du vil finde, og hvor let det er for dig at skabe en elegant at se og føle hjem selv på et stramt budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *