3 tips til et mere tilfredsstillende hjem

Teknologien og de moderne indretningsdesign udvikler sig hele tiden. Du får her nogle tips til, hvordan du kan kvikke din bolig lidt op.

At skabe de perfekte rammer i dit hjem kan være svært. Indretning koster penge, og det er ikke altid husets dekorering, som kommer i første prioritet. Samtidig kan det være træls at leve op til moden, når det ændrer sig konstant. Nye teknologiske muligheder og et hav af nye, mere avancerede hvidevarer tonser frem i lyset.

Mulighederne bliver altså større og større, og det er ikke et krav, at du skal bruge hele din opsparing på at skabe et moderne og mere tilfredsstillende hjem. Lån penge – det er en anden mulighed, hvis budgettet ikke rækker så langt. Her får du et par tips til, hvordan du kan skabe de helt rigtige rammer for dig selv.

Den musikalske sammenkobling

Vi lever lige nu i et samfund, hvor det er normalt at høre musik hele tiden. Spotify eller andre streamingstjenester brummer gennem musikanlægget, hørertelefonerne eller computeren hele dagen lang. Det kan være, mens du står og tilbereder aftensmaden, mens du cykler, mens du kører i bil eller noget helt fjerde.

Når det kommer til din bolig, er der sket en stor udvikling for, hvordan musikanlæg kan kobles sammen rundt i alle rum i din bolig. Internettet, smartphones og computere har gjort det supernemt at styre musikken i dit hjem. En af de bedre investeringer vil her være Sonos-anlæg som kan styres ved hjælp af en applikation på alle dine mobile devices. Systemet gør det samtidig muligt at have Sonos-afspiller i alle boligens rum, hvor du enten kan høre samme musiknumre på alle musikanlæggene på en gang eller forskellige i de forskellige rum. Det bringer en stor charme i hjemmet, at du kan styre musikken på mobilen. Det giver også en hyggelig stemning, når du kan høre musik, selv når du besøger det lille hus.

At få installeret Sonos rundt i boligen koster lidt på pengepungen, men det er en investering, der er værd at fremhæve. Er du bare en smule entusiastisk, når det gælder musik, så er Sonos-systemet vejen frem til en musikalsk tilfredsstillelse hjemme hos dig selv.

Den usynlige emhætte

Det er ikke længere nødvendigt at have en kæmpe klods hængende over hovedet, når du har gang i kødgryderne. Der er sket en udvikling inden for emhætter, der gør det muligt, at køkkenet bliver mere indbydende og mere stilrent. Usynlige emhætter er det nye, og det kan monteres på to forskellige måder i dit køkken.

Det allernyeste inden for emhætter er det såkaldte downdraft. På dansk kalder vi det bordemfang, og det er når emhætten er en integreret del af kogepladerne. Den anden måde er, at emhætten bliver integreret i loftet.

Begge måder skaber mere lys og giver et mere rumligt indtryk af køkkenet. Det gør udtrykket elegant, og det giver mulighed for et mere personligt strejf på køkkenet.

Skab varme i stuen

Fra køkken til stue. Det behøver ikke koste alverden, hvis du ønsker at få gjort din stue mere hyggelig. Du kan med enkelte beslutninger skabe mere varme og hygge i rummet, som du om aftenen gerne vil sidde og hygge over en kop kaffe eller the. Men det er ikke varme drikke, der er tale om her. Hvis du ønsker mere hygge i din stue, så er det en god idé at begynde med puder og tæpper. Fyld sofa og sofastole godt op med puder og tæpper og gerne med varme farver. Det skaber mere hygge, end du rent faktisk tror.

Der er også mange, der begår den samme fejl med belysningen i stuen. Hygge bliver i flere tilfælde forbundet med afdæmpet belysning. Dog har mange husejere udstyret deres stue med én lyskilde. Løsningen på at skabe en hyggeligere atmosfære i stuen kan være at benytte flere lyskilder i forskellige niveauer. I stedet for at hænge en lampe i stuens centrum, så kan du med fordel hænge flere lamper i en klase i det ene hjørne af stuen. Brug her få watt, som tilsammen alligevel kan give god belysning.

Sørg også for at skaffe en god læselampe til det hjørne, hvor du skal hygge dig med en god bog om aftenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *